Our Blog

Hoi! Zoals je waarschijnlijk op de homepage hebt gelezen ben ik het gezicht achter Unify Events. Mijn naam is Charlotte Jordaan, ik ben 25 jaar (1995) en ben altijd een regelaar en creatieveling geweest. In deze blog vertel ik je meer over mijn achtergrond en dromen voor de toekomst.

In mijn (nog) jongere jaren werd er meteen naar mij gekeken als er iets geregeld moest worden. Van een surprise party, tot een bedrijfsuitje of meedenken over een nieuw creatief concept. Met een ondernemende en niet-stilzittende familie werd het al snel een gewoonte om enthousiast te reageren en een nieuw project met beide handen aan te grijpen. Om deze reden heb ik al veel ervaring kunnen opdoen in social media marketing en eventmanagement.

Mijn interesse groeide en na mijn opleiding Media & Entertainment Management ben ik bij een stichting in de havenindustrie aan het werk gegaan als eventmanager. Bij dit bedrijf organiseer ik jaarlijks zo’n 65 fysieke evenementen, waarvoor ik ook grotendeels de marketing verzorg. Op het moment dat corona toesloeg zijn we in een oogwenk omgeschakeld naar het organiseren van online evenementen via o.a. Google Meet en andere livestreaming software en toepassingen.

Als freelancer ben ik, naast mijn vaste baan, in staat om verschillende diensten aan te bieden, zoals je hier kan lezen. Het liefste werk ik met organisaties waar ik zelf ook enthousiast over ben. Dan komen de creatieve ideeën met razendsnel tempo omhoog, vooral om de momenten dat ik nét wil gaan slapen.. Geen ideaal moment, maar ook daar geniet ik enorm van!

Naast het organiseren van events en verzorgen van marketing voel ik me enorm thuis op een podium als spreker of presentatrice. Als 4-jarig meisje zong ik mijn eerste solo in het kinderkoor en vanaf dat moment ben ik hiermee verder gegaan. Ondertussen zing ik in een worshipband en schrijf ik ook eigen nummers. Het podium is een plaats vanwaar ik altijd mensen hoop te inspireren. Met muziek en zang, of spreken en presenteren. It’s my happy place!

Je ziet het al in deze post, ik ben een manusje-van-alles. Mijn droom hiermee is om uiteindelijk volledig zelfstandig te werken en veel mooie opdrachtgevers blij te maken door mijn talenten in te zetten. Juist de afwisseling, verschillende werkzaamheden en flexibiliteit spreken mij hier in aan.

Ben je benieuwd naar ‘het gezicht achter’ deze plannen en dromen? Neem dan gerust een kijkje op mijn Instagram pagina. En sta je zelf te trappelen om aan een nieuw project te beginnen, maar heb je wat hulp nodig? Voel je vrij om contact op te nemen!

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *