Eventmanagement

Het organiseren van jouw evenement van start to finish. Fysiek, online of hybride.

Het organiseren van evenementen is altijd mijn passie geweest; het geeft me energie en is de beste manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik word meteen enthousiast als een nieuw concept geopperd wordt, waarna de creatieve ideeën door mijn gedachten schieten. Niet op de dag van het evenement, maar in dat eerste moment begint voor mij het feest. Vervolgens voelt het werken aan een evenement niet als een zware taak. Het is de plek waar ik op mijn best ben.

Als organisator wil je dat jouw evenement staat als een huis. Unify Events komt jou graag te hulp bij het organiseren van dit evenement. In de voorbereiding luister ik naar de wensen, eisen en visie voor het evenement, waarna ik aan de slag ga met het opstellen van een projectplan. In de uitvoering is dit plan leidend en streef ik naar de best mogelijke uitvoering zodat het evenement het best uit de verf komt.

Organiseer je zelf een evenement maar kom je handjes te kort in de voorbereiding of op de dag zelf? Geen probleem, want Unify Events werkt ook graag mee met andere evenementen. Met een dagtarief in plaats van een uurtarief is het gemakkelijk inschatten wat hiervoor de kosten zijn. Wat krijgt je hiervoor terug? Enthousiaste en volle inzet om het evenement tot een groot succes te maken.

Neem gerust contact op, zodat we het regel-feest zo snel mogelijk kunnen laten beginnen.